Koostisosad: keskmiselt röstitud kohvioad, lõhna- ja maitseained.
Toode ei sisalda allergeene ja sobib veganitele.
Õhukindlalt suletuna ventiiliga pakend tagab kohvi värskuse pikemaks ajaks.
Parim enne: 1 aasta.
*Soodustoote kohvipakend võib erineda pildil näidatust
Kõige parema kohvi saate kui kasutate värskelt röstitud kohviube.
Nõuanne jahvatamiseks
Mitte kunagi ei tohi jahvatada korraga rohkem ubasid, kui koheseks kohvivalmistamiseks kulub. Kui oad on jahvatatud, pääseb õhk aroomi andvate õlideni. Nende õlide haihtudes kaob ka kohvi aroom. Jahvatatud kohv hakkab peaaegu otsekohe pärast jahvatamist oma maitset kaotama. Erinevad kohvi valmistamisviisid nõuavad erinevat jahvatust. Kohv, mida valmistatakse nõretades , peab olema jahvatatud granuleeritud suhkru sarnaseks. Kogu nõretamine peaks toimuma nelja kuni kuue minuti jooksul. Kui kohv on läbi nõrgunud kiiremini kui nelja minuti jooksul, tuleb ubasid rohkem jahvatada. Kui nõretamine kestab kauem kui kuus minutit, tuleb ubasid vähem jahvatada. Espresso vajab eriti peent jahvatust; kohv peab olema peaaegu nagu pulber ja õrnalt sõmerjas. Korraliku espresso jahvatuse saladuseks on selle valmimisaeg. Üks unts espressot peaks valmima umbes 25 kuni 30 sekundi jooksul. Nagu ka nõretatud kohvi puhul, peab ka siin kohvi peenemaks jahvatama, kui espresso valmib kiiremini kui 25 sekundi jooksul. Kui see valmib kauem kui 30 sekundit, tuleb oad jätta jahvatamisel jämedamaks.
Nõuanne säilitamiseks
Ära hoia kohvi kunagi külmutuskapis. Kohv võtab endale teiste külmkapis olevate toiduainete aroomi ja maitse. Ka kohvi külmutamisel võib olla rikkuv efekt ja me seda ei soovita ,välja arvatud siis, kui te ei kasuta oma kohvivaru ära pikema aja jooksul ( kaks või enam nädalat). Kohvi tuleb hoida puhtas, kuivas, õhukindlas nõus, jahedas ja pimedas kohas.
Nõuandeid Prantsuse presskannu kasutamiseks
Presskannuga kohvi valmistades tuleb oad jahvatades jämedaks jätta. Kui kohv on liiga peeneks jahvatatud, võib ta muutuda kibedaks ja on raske või isegi võimatu pressi kannu põhja lükata. Allpool õpite oma presskannu kasutama viisil, millest te ilmselt varem kuulnudki pole. Kuumutage pliidil või mikrolaineahjus tass piima (rasvatu piim sobib kõige paremini). Kuumutada tuleb täpselt nii kaua kuni piim on nii kuum, et näppu sinna panna ei saa. Piima ei tohi üle kuumutada, sest siis läheb see keema. Järgmisena valage piim puhtasse ja tühja presskannu ja liigutage seda mõned minutid üles ja alla. Piima kogus suureneb 3-4 korda ja sellist vahustatud piima on hea kasutada cappoccino ja latte kohvi valmistamiseks.
Nõuandeid moka kohvi valmistamiseks
Kasutage filtrit, mis on spetsiaalselt teie filtrikorvile mõeldud. Kõige tavalisemad on pleegitatud valged paberfiltrid, kuid saadaval on ka pruunid paberfiltrid. Hästi sobivad ka pestavad traatvõrgust filtrid, mis on ka keskkonnasõbralikud.
Espresso valmistamine
Kui te koju masinat ostate, siis valige aparaat, millel on pump, mis vee läbi kohvi juhib. Ärge ostke auru juhtimisel põhinevat masinat. Korralik pumbaga aparaat maksab tavaliselt 300 kuni 1100 eurot, kuid kui soovite maitsvat espressot juua on investeering seda väärt. Kui saate kohvimasinasse vaid piiratud summa investeerida, siis soovitame osta moka kannu. Cappuccinode jaoks saab piimavahtu teha presskannuga (vaata nõuandeid prantsuse presskannu kasutamiseks).
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.