Kuidas valmistada kohvi Prantsuse presskannuga?
Presskannuga kohvi valmistades tuleb oad jahvatades jämedaks jätta. Kui kohv on liiga peeneks jahvatatud, võib ta muutuda kibedaks ja on raske või isegi võimatu pressi kannu põhja lükata. Allpool õpite oma presskannu kasutama viisil, millest te ilmselt varem kuulnudki pole. Kuumutage pliidil või mikrolaineahjus tass piima (rasvatu piim sobib kõige paremini). Kuumutada tuleb täpselt nii kaua kuni piim on nii kuum, et näppu sinna panna ei saa. Piima ei tohi üle kuumutada, sest siis läheb see keema. Järgmisena valage piim puhtasse ja tühja presskannu ja liigutage seda mõned minutid üles ja alla. Piima kogus suureneb 3-4 korda ja sellist vahustatud piima on hea kasutada kapotsinode ja kohvi latte valmistamiseks.