Röst: pooltume
Happelisus: kerge
Täidlus: keskmine
Töötlus: pestud
Kasvukõrgus: 600 – 1100 meetrit merepinnast
Saagikoristusperiood: oktoober – jaanuar
Maitsenoodid: šokolaad, tubakas
SCA hinnang: 83
Dominikaani Vabariigi Barahona piirkonnast pärit kohvi peetakse maa parimaks gurmeekohviks oma täidluse, delikaatse happesuse, rikkaliku aroomi ja maalähedaste maitsenootide poolest.
Kariibi mere edelakaldal kasvatavad 2600 farmerit kohvi 12000 hektaril. Saare mikrokliima äärmuslik mitmekesisus, topograafia ja püsivad niisked tingimused loovad võimalused kohvi kasvatamiseks peaaegu aastaringselt. Suur osa kohvist kasvatatakse mahepõllumajanduslikult, kuid paljud kasvandused ei ole ametlikult sertifitseeritud.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.