Röst: tumedam
Happelisus: kerge
Täidlus: kerge
Kasvukõrgus: 1000+ meetrit merepinnast
Töötlus: Swiss Water Decaffeination Process
Maitsenoodid: õun, karamellisus, sidrun
SCA hinnang: 81.50
SWD: Swiss Water Decaffeination Process
Tassitäis Colombia kofeiinivaba kohvi on üldjoontes magus, šokolaadi ja karamelli kreemisusele annavad iseloomu sidruni ja õuna kerged hapukad kuid pehmed toonid. Kohv on sobiv neile, kes soovivad vähendada kofeiini tarbimist, kuid armastavad kohvi maitset. Kofeiinivaba kohvi võib nautida igal ajal, ka hilisel õhtutunnil kaotamata und öösel.
Swiss Water Process meetod on kõige naturaalsem tehnoloogia kofeiini eraldamiseks, mis jätab kohviubadele nende iseloomuliku maitse.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.