Suured kooritud mandlid
Mandel sisaldab organismile vajalikke valke, rasvu ja süsivesikuid. Kõrge fosfori sisalduse tõttu aitavad mandlid hoida hambad ja luud tervetena. Mandel on kiudaineterikas ning seetõttu mõjub hästi seedimisele. Süües umbes 20 mandlit päevas, täidad kolmandiku päevasest organismile vajalikust E-vitamiini kogusest ja terve B-vitamiini päevanormi.
Koostisosad: mandlid
Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 587kJ, rasvad 50g, millest küllastunud rasvhapped 3,8g, süsivesikud 9g, millest suhkrud 4,4g, valgud 21,2g.
Säilitada kuivas, puhtas ja jahedas kohas.
Toodetud Hispaanias
Päritolumaa USA
Vaata ka sarapuupähkel, India pähkel
6 head omadust miks eelistada mandleid :
- Mandlid on suurepärane allikas tervislikest küllastumata rasvadest, sealhulgas monoküllastumata ja polüküllastumata rasvhapetest.
- Mandlid on võrreldes teiste pähklitega suhteliselt kõrge valgusisaldusega.
- Mandlid on rikkad oluliste toitainete poolest, nagu E-vitamiin, magneesium, mangaan ja vask.
- Mandlid sisaldavad antioksüdante nagu flavonoidid, fenoolühendid ja E-vitamiini.
- Mandlite valgu, kiudainete ja tervislike rasvade kombinatsioon võib suurendada täiskõhutunnet
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.